ARTVİN / ARHAVİ - Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi

Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi

KALE MAHALLESİ ARHAVİ ARTVİN
Vizyon
Arhavi Fen Lisesi; ülkemizin en zeki ,en çalışkan öğrencilerini bünyesinde toplamayı başarmış,en iyi eğitim-öğretim hizmetinin verildiği ,bilim olimpiyatlarında sürekli dereceler elde eden,onları ülkemizin ve insanlığın geleceğini bir meşale gibi aydınlatan bilim adamları olarak mezun edip,en seçkin üniversitelere yerleştiren,ülkemizin adından en çok söz ettiren okulu olmaktır.
Misyon
Arhavi Fen Lisesi; Ülkemizin zeki ve çalışkan öğrencilerine,en iyi şartlarda,en üstün seviyede eğitim-öğretim vererek,fen bilimleri alanında ülkemizin ihtiyaç duyduğu,özgür düşünen,eleştiri yapabilen,sorgulayan,analiz ve sentez yeteneği gelişmiş,Atatürk İlke ve İnkilaplarına yürekten inanan,milli,manevi ve insani değerlerini koruyan ve geliştiren,amacı ülkesine ve insanlığa hizmet etme düşüncesi olan bilim adamlarını yetiştirmek ve bu yoldaki yürüyüşlerine en seçkin üniversitelerde devam etmesini sağlamak için vardır.
Öğretim Şekli :Normal
Kaloriferli Merkezi Isıtma
ADSL (1 Mbit)
İngilizce İkinci Yabancı Dil:Almanca
0 - Lojman bulunmamaktadır.
Ulaşım
Okulumuz şehir merkezine yakındır. Ulaşım sorunu yoktur. Şehir içi dolmuşlar okulumuz ön kapısından 10 dakikada bir geçmektedir.
Kale Mahallesi Arhavi ARTVİN
İlçe merkezine 1,5 km; il merkezine 74 km´ dir.